_
_
_
_
_

Un incendi de rostolls a Hostalric al costat de l’AP-7 causa cues de 20 km

L'incendi ha obligat els Bombers a tallar al matí dos carrils de l'autopista en direcció a Girona

Un petit incendi en una zona de rostolls a Hostalric (Selva), al costat de l'autopista de peatge AP-7, ha provocat avui cues de fins a 20 quilòmetres en direcció a Girona, en plena operació sortida de les vacances d'agost, segons que ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'incendi, que s'ha originat per motius que s'investiguen en una zona de rostolls a l'altura d'Hostalric, ha obligat els Bombers a tallar cap a les 11:00 hores del matí dos carrils de l'AP-7 en direcció a Girona, el que ha provocat cues que en un primer moment es concentraven a l'altura de Sant Celoni i eren de fins a 13 quilòmetres.

Malgrat que ja s'han pogut reobrir els dos carrils tancats, l'acumulació de vehicles no ha parat d'incrementar-se, fins al punt que cap a les 13:15 hores del migdia les cues arribaven ja a una longitud d'uns 20 quilòmetres en el tram entre Hostalric i La Roca del Vallès, a l'AP-7 en direcció a Girona.

Fins a les 13:00 hores d'aquest migdia havien sortit de l'àrea de Barcelona uns 447.000 vehicles de l'àrea de Barcelona, fet que suposa el 90 % dels 530.000 previstos des d'ahir a la tarda, al començament de l'operació sortida de les vacances d'agost, que comencen dilluns que ve.

De fet, l'AP-7 ha registrat al llarg del matí altres retencions importants en altres punts del seu recorregut, com per exemple a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), on hi ha hagut fins a deu quilòmetres de cues en direcció Girona, i a la Jonquera (Alt Empordà), on s'han registrat també deu quilòmetres de cues fins a la frontera amb França.

En direcció sud, l'AP-7, que és la via que està acumulant avui les principals retencions en l'operació sortida, ha registrat 9 quilòmetres de cues entre El Papiol i Martorell i cinc entre Sant Cugat del Vallès i el Papiol, pel que les dues retencions gairebé s'han tocat al Papiol, si bé al migdia la situació s'ha normalitzat.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_