_
_
_
_
_

Oasi d’altura

Les terrasses dels hotels tornen a barrejar gastronomia i vistes espectaculars

La reformada terrassa de l’hotel Mandarin Oriental aposta pels sabors del Japó i el Perú.
La reformada terrassa de l’hotel Mandarin Oriental aposta pels sabors del Japó i el Perú. g. battista

Acostar-se al cel dels grans destins turístics d’arreu el món comença a ser un dels atractius més potents per als viatgers que any rere any fan les maletes i arriben a terres estrangeres. Barcelona figura dins la llista de ciutats que, amb vocació de fer gala de la seva vista privilegiada, obre al públic durant l’estiu les grans terrasses dels hotels que graten el seu cel. I és que cada vegada són més els allotjaments que, durant diverses estones del dia, permeten una estada als seus espais a l’aire lliure per a tothom qui vulgui gaudir-ne. La clàssica copa tot contemplant la posta de sol barcelonina, l’aperitiu amb vistes al mar, esmorzars de luxe entre les línies que tracen els edificis de l’Eixample, i fins i tot espectacles nocturns amb barbacoa que no perden ritme fins ben passada la mitjanit.

Tots aquests plans poden guarnir l’estiu de tothom que passegi pels carrers de Barcelona. Aquesta serà la primera temporada per a la terrassa de l’hotel H10 Port Vell, que ja neix amb la mà estesa a autòctons i turistes curiosos. Al cor de la Barceloneta, la terrassa ofereix unes vistes al mar des de primera línia acompanyades d’un servei de cocteleria i snacks de 7 a 11 del vespre. Una dosi d’espectacle guarneix les nits de dijous i divendres, que s’amenitzen amb música en directe.

També s’estrena aquest estiu l’àtic —situat en una novena planta— de l’hotel Mandarin Oriental, que amb una terrassa reformada i acabada de sortir del forn també convida el públic a assistir-hi els vespres a tastar uns sopars que combinen sabors del Japó i del Perú. La cèntrica ubicació d’El Terrat deixa gaudir als visitants de la panoràmica de l’Eixample, amb possibilitat d’un bany en una piscina de baixa fondària. El Mandarin Oriental també ofereix, als més matiners, una estada de dia al jardí de la primera planta, que, amb un disseny inspirat en els paratges japonesos, es converteix en un racó tranquil en ple bullici i a l’aire lliure per degustar els més distingits dels esmorzars.

Ja no hi ha excusa per a aquells que desitgin comprovar la identitat de l’Eixample des d’una bona altura, ja que el barri aglutina terrasses d’hotels que són gairebé emblemes de la ciutat. La del Majestic, a una desena planta més que privilegiada, renova la seva carta afermant l’aposta pels còctels i per les actuacions musicals, que per primera vegada mantindran aixecada la cortina fins a les 02.30 hores. L’hotel Claris també ha aconseguit col·locar les nits d’estiu de la seva terrassa entre les més sol·licitades, i amb l’esperit de mantenir-se en la mateixa línia, oferirà als aficionats a la bona gastronomia un nou menú fresc amb cremes fredes i caviar de fruites per acompanyar amb els còctels.

Però Barcelona no es fa petita per a ningú. L’encant de Ciutat Vella també fa possibles estones molt agradables als seus terrats. En aquest sentit, destaca la terrassa de l’hotel Ohla, amb unes imperdibles imatges de vertigen a la catedral, situada a pocs metres de l’edifici. La música es converteix en la protagonista de les nits de diumenge en aquest exclusiu reducte del gòtic, ja que, a més de la carta de begudes i sopars, el jazz harmonitza la jornada dels qui s’atreveixin a passejar per la terrassa circular.

 

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_