_
_
_
_
_

Recomanem

Narrativa

Un hivern a Zerolàndia

Paola Predicatori

Bromera, Alzira, 2013, 209 pàgines

Amb la seua primera novel·la, la bibliotecària italiana Paola Predicatori ha aconseguit connectar amb un públic de diverses edats per mitjà d’aquesta obra que combina el to iniciàtic sobre amors adolescents, proveït d’una mica més de molla del que és habitual, amb una trama de caire més dens sobre l’impacte que suposa en la jove protagonista la mort de sa mare a causa d’un càncer. La combinació de plans, el bon dibuix dels personatges i la capacitat de mantenir l’interés sobre la trama amorosa, condueixen amb bon pols el lector fins a la tèbia (però lògica) resolució final.

Poema al sol i la lluna

Dani Miquel i Aitana Bernabé

Andana Edicions, Algemesí, 2013, 24 pàgines

Infantil

Només cal assistir a una de les actuacions del contacontes i músic Dani Miquel per a adonar-se de l’extraordinària capacitat que té per a connectar amb els menuts. I com una prolongació de l’escenari, els seus llibres i discos són autèntics èxits de vendes. Aquesta vegada, Miquel regala als seus joves seguidors un conte versificat sobre el sol i la lluna, basat en una de les seues cançons més conegudes, que, amb el suport de les imaginatives i acolorides il·lustracions d’Aitana Bernabé, proporciona als infants una estona de lectura divertida i gojosament surrealista.

Ephemera

Pere Bessó

Germania, Alzira, 2013, 115 pàgines

Poesia

Amb quatre dècades de creació literària, Pere Bessó (València, 1951), membre de la Generació dels 70, encara té la vitalitat per a endinsar-nos en un llibre dens, llarg, ben nodrit, en què els temes clàssics i les vivències vitals o literàries són l’eix sobre el qual articula una proposta suggeridora, farcida de referències i amb una enorme força expressiva, a voltes extenuant. Poemari formalment divers, tot i que la saviesa de l’autor, la concentració literària i el sentit de la cadència troben la zona zero en alguns enlluernadors poemes breus com ara Definició d’amor o La diferència.

 

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_