_
_
_
_
_

Recomanem

Disc

Essència

Aspencat

Autoedició, 2013

Després de sotmetre el seu cridaner Naixen primaveres a un gojós procés de relectura, Aspencat afronten el sempre difícil repte de lliurar un disc de confirmació de les (justificades) expectatives generades. Essència acompleix aquesta funció: les 10 000 descàrregues al cap de poques setmanes de l’eixida del disc demostren que la nova proposta de la banda de Xaló ha fet forat. Fet i fet, el seu començament demolidor (En els teus ulls, Nit d’esperança, La distància) justifiquen un disc que, això sí, transita amb més solidesa pels passatges reggae i dancehall marca de fàbrica que no pel hip-hop abrasiu.

Talismans

Emili Rodríguez-Bernabeu

Edicions Bromera, Alzira, 2013, 55 pàgines

Poesia

Emili Rodríguez-Bernabeu (Alacant, 1940), metge cardiòleg i escriptor, arredoneix la seua obra literària amb un poemari breu, d’aparença formal i temàtica senzilles: versos evocatius al voltant d’objectes, vivències i paisatges (“interiors i exteriors”, acota l’autor), talismans, com ara la mar omnipresent, amb els quals el poeta recorre el seu trajecte vital. Allò significatiu és la saviesa de la proposta, l’expressivitat i la profunditat aconseguida amb una economia de recursos ben considerable que reforça la intensitat del poemari. Premi de Poesia Ibn Jafadja Ciutat d’Alzira.

Poesia / Disc

Estellés recitable

Vicent Andrés Estellés

Edicions 96, La Pobla Llarga, 2013, 117 pàgines

L’efemèride de les dues dècades transcorregudes des de la desaparició de Vicent Andrés Estellés continua generant diverses iniciatives editorials, moltes de caire divulgatiu. Aquesta té la virtualitat de presentar el vessant oral de la poesia estellesiana, amb un volum que inclou una sèrie de poemes seleccionats per Vicent Camps i que el lector trobarà també en format disc, amb recitació del mateix antologador. Una guia d’aprofitament lector de la poetessa i professora Joana Navarro arredoneix la iniciativa que cerca apropar als joves la façana lúdica de la poesia.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_