_
_
_
_
_

Recomanem

DISC

El teu viatge

Atzembla
Autoedició, 2012

Per què els joves comencen a fer música? Bàsicament, perquè algun dia escolten uns quants grups que els canvien la vida. Aquesta és la petja d’Obrint Pas o La Gossa Sorda, haver obert un camí creatiu de fusió del folk valencià amb l’ska, el reggae o el hardcore amb esperit combatiu que han seguit desenes de grups. Un d’aquests és Atzembla, èmuls amb substància que, a falta de renovar el discurs, aporten a l’escena melodies cridaneres, un bon acabat (produeix Miquel Gironés) i uns quants temes amb pegada que fins i tot els escèptics xiularien en la intimitat (El teu viatge, Al gran desert o L’última nit).

Projecte escolopendra

Mi#
La CasaCalba, València, 2012

DISC

Havia d’arribar el dia que l’imaginatiu Josep Artés trobara sequaços capaços d’accedir al seu món delirant. Ara Mi# són una banda. Han trobat el seu cau natural en La CasaCalba. I s’han posat en les mans, com a productor, d’un dels pocs músics amb un univers quasi tan psicodèlic, dislocat i estrany com el seu, Pep Toni Ferrer (Oliva trencada). Amb això, temes com ara L’historiador d’Alfarrasí, Brokeback formigonera o Llull Cobain conformen un disc de pop (?) esbojarrat, intencional i terriblement gojós. No intenten fer-ho a casa.

Naufragi en la neu

Esperança Camps
Editorial Bromera,
Alzira, 2012, 214 pàgines

NOVEL·LA

A diferència de la novel·la precedent, la molt recent també Col·lecció particular, que prescindeix de tramoies formals i va al moll de l’os de la història, aquesta vegada Esperança Camps s’hi recrea jugant amb les formes de la narració, bescanviant narradors i fils argumentals, jugant amb els plans de la realitat i la ficció i esmolant el seu estil fins a un grau notable de depuració. Sense oblidar de contar una història que, tot i que no és la seua millor fabulació, atrapa l’atenció del lector. Premi Blai Bellver.

 

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_