_
_
_
_
_

Recomanem

POESIA

HOMO EX MACHINA

El documentalista, bibliotecari i agitador cultural Eduard Aguilar agrupa en un volum una sèrie de poemes escrits en “la València foradada dels anys 90”, la del desarrelament i la pèrdua, la de la recerca de la identitat. El resultat és un volum de poesia a voltes espasmòdica, nerviosa, unes altres més reflexiva i climàtica, que fueteja el lector mentre se’l fa seguir un itinerari de recerca formal i expressiva per part del poeta no sempre igual de reeixit, però amb una habilitat ben notable per a trobar el vers cru i despentinat.

Homo ex machina

Eduard Aguilar-i-Lorente

Germania, Alzira, 2012, 50 pàgines

DISCOS

REVOLUCIÓ DE L'ESTAT LATENT

Tot i que manifestaven bones maneres quan foren nominats com a grup revelació dels premis Ovidi 2011, aquella maqueta no feia augurar un debut discogràfic tan rotund. Estilísticament, la de Tardor és una proposta molt conreada, cançons entre el rock alternatiu i el punk-pop que, per cercar algun referent possible, recorda els Nada Surf energètics dels inicis. Però el que sobta és el generós carregament de riffs infecciosos, melodies immediates i un repertori ben substanciós de trucs i girs més propis de veterans. Disc amb una audiència potencial considerable.

Revolució de l’estat latent

Tardor

Mésdemil

Benaguasil, 2012

DISCOS

LESOTHO

Tres anys després del notable Assaig/error (Gor discos, 2009), 121dB tornen amb un EP autoeditat i finançat a través de Verkami que els confirma com un dels valors segurs i de més qualitat del rock en valencià. Quatre pistes ben inspirades que semblen agafar idees del post-punk urgent de Bloc Party o We are scientist, entre altres possibles fonts, però que, a través de la dicció en la nostra llengua i una producció desperta i intel·ligent, generen un discurs musical propi i atractiu. Tast que deixa amb ganes de més.

Lesotho

121dB

Autoedició, 2012

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_