_
_
_
_
_

Recomanem

JUVENIL

EN LES MARS PERDUDES

Després de la celebrada Les ratlles de la vida, una novel·la dirigida a un públic adult, Raquel Ricart torna a la narrativa juvenil amb la història d’Alícia, una adolescent que sofreix un accident que, paradoxalment, serà la via d’entrada a un món iniciàtic ple de literatura, aventures i coneixences. Més enllà dels llocs comuns, Ricart demostra conéixer i dominar els codis d’aquest tipus de novel·la. Un ofici narratiu que adoba amb la seua prosa càlida i propera. Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2011.

En les mars perdudes

Raquel Ricart

Bromera, Alzira, 2012

174 pàgines

NOVEL·LA

COL·LECCIÓ PARTICULAR

Quasi coincidint amb la propera publicació de Naufragi a la neu, obra guardonada amb el premi Ciutat de Xàtiva, la menorquina arrelada a València, Esperança Camps, cita els seus lectors amb una altra novel·la, una breu però intensa història situada en els anys de vins i roses viscuts a les nostres terres. El resultat és un retrat demolidor i despietat de les noves classes benestants i de la seua decadència amb una recta final magnífica i absorbent en què Camps demostra l’ofici adquirit en la seua ja considerable carrera.

Col·lecció particular

Esperança Camps

Editorial Moll, Mallorca, 2012

137 pàgines

POESÍA

QUADERN DELS TORSIMANYS

En un context tan orfe de traduccions a unes altres llengües com el nostre, cal celebrar l’aparició d’aquest volum bilingüe, que recull una tria de poemes de Manel Alonso del període 2002-2012 traduïts al castellà per diversos autors. A més de servir com a resum de l’etapa de maduresa d’un dels poetes valencians més apreciables, el recull té els altres focus d’interés a esdevenir un pòrtic per a nous lectors i, també, per a conéixer les versions en castellà de l’obra d’Alonso a càrrec de María Carmen Sáez, Mercè Climent, Agustí Peiró, Berna Blanch o Manuel Garcia, entre altres.

Quadern dels torsimanys / Cuaderno de los trujimanes

Manel Alonso

Germania, Alzira, 2012, 109 pàgines

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_