_
_
_
_
_

Recomanem

INFANTIL

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

ATRAPAT

La petita editorial valenciana Andana va tindre la punteria de distribuir en la nostra llengua la producció de l’australià Oliver Jeffers, un dels il·lustradors de contes infantils del moment pel seu dibuix amb marca de fàbrica i un punt boig en les històries. Després del reeixit Amunt i avall, Jeffers ens conta la història d’un xiquet que, per a rescatar el seu catxerulo atrapat en un arbre, va llançant infinitat d’objectes, cada vegada més grans i absurds, per fer-lo caure. Molt divertit.

Atrapat

Oliver Jeffers

Andana, Algemesí, 2012, 30 pàgines

POESIA

LA VIDA CONTADA A UN NEN DEL VEÏNAT

Ben triada, entre la producció de Vicent Andrés Estellés hi ha versos que poden connectar perfectament amb els gustos i la sensibilitat dels xiquets. El poeta Juli Capilla ha estat l’encarregat de fer una antologia del mestre de Burjassot, il·lustrada per Miguel Ángel Díez, que tracta de fer entrar les noves generacions en l’univers estellesià. Versos sobre allò quotidià, les olors i els sabors, les sensacions. Però també sobre la vida i la mort, sense menystenir la capacitat d’assimilació i absorció dels menuts.

La vida contada a un nen del veïnat

Vicent Andrés Estellés

Andana, Algemesí, 2012, 64 pàgines

CONTE

TONICO VOL SER FUTBOLISTA

Conte per a una primera lectura en el qual es fa un repàs de la trajectòria del futbolista suecà Antonio Puchades, des dels seus primers contactes amb la pilota fins que es va retirar. Es tracta d’un llibre carregat d’anècdotes: des que anava a escola, la seua condició de llaurador arrosser, el pas per la selecció espanyola amb què jugà el mundial del Brasil del 1950, fins a la seua època daurada com a futbolista del València CF.

Tonico vol ser futbolista

Josep Franco (textos)

Laura Granell (dibuixos)

Edicions 96. La Pobla Llarga, 2012

36 pàgines

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_