_
_
_
_
_

Recomanem

DISC

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

A L'OMBRA DE L'OBSCURITAT

Amb l’eixida del seu primer disc, En les nostres mans (2010), poguérem celebrar la irrupció d’un cantautor pop, com ara Andreu Valor, amb una bona veu, carisma i un grapat de cançons immediates, capaces d’arribar a un públic ampli. El seu nou treball depura i refina la fórmula, amb uns acabats impecables i un grapat de pistes adhesives i directes en què conviuen la temàtica amorosa i la consciència social. Les nombroses i ben triades col·laboracions arredoneixen la jugada.

A l’ombra de l’obscuritat

Andreu Valor

Mésdemil, Benaguasil, 2012

NARRATIVA

JOC DE DAUS

El món de Josep Piera s’ha anat construint a poc a poc amb la passió per la vida, l’exploració de la memòria i la creació d’una literatura. Aquest llibre n’és un exemple esplèndid. No estem davant una peça més del seu exercici perseverant, que també, sinó d’una mena de destil·lació d’algunes de les seues línies més personals i representatives: el dietarisme, l’assagisme cultural i civil i la relectura del passat literari. Un llibre de maduresa, estructurat en tres parts, en què l’estil de l’autor arriba a moments d’una gran lucidesa.

Joc de daus

Josep Piera

Edicions 62

Barcelona, 2012

221 pàgines

ASSAIG

UNA SINGULARITAT AMARGA

Joan Fuster es mereixia una aproximació d’aquesta entitat, ara que fa cinquanta anys de la publicació de Nosaltres els valencians. S’estiga més d’acord o menys amb les opinions que Archilés manté sobre l’escriptor, hi ha poques persones que s’hagen pres tan seriosament l’estudi de l’aportació de l’assagista al debat civil i a la interpretació de la trajectòria històrica del País Valencià. El títol, tret d’un article que Fuster va publicar l’any 1973 en la revista Cuadernos para el diálogo, resumeix perfectament l’actitud fusteriana davant les vicissituds de la nostra societat.

(Joan Fuster i el relat de la identitat valenciana)

Ferran Archilés

Editorial Afers

Catarroja, 2012

430 pàgines

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_